BeoLab 3 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21919
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21919,page-child,parent-pageid-22524,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoLab 3

Onverminderd krachtig. In een nimmer aflatend streven om pure geluidsbelevingen te creëren, zoekt Bang & Olufsen voortdurend de grenzen van de geluidstechnologie op, en het succes van de BeoLab 3 is daarvan het levende bewijs.

Acoustic Lens Technology

Acoustic Lens Technology biedt het voordeel van verspreiding van de hogere frequenties in een horizontale boog van 180°. Hierdoor blijven de geluidskarakteristieken in het gebied voor de luidspreker uniform en bent u altijd verzekerd van een optimale geluidsbeleving, ongeacht waar u zich in de ruimte bevindt.

Adaptive Bass Linearization

Zorgt voor een continue aanpassing van de basrespons op het inkomende signaal, waardoor de basprestaties aanzienlijk worden verbeterd zonder risico op beschadiging van de driver.

Passend in elke positie

Door de flexibele plaatsingsmogelijkheden kan de BeoLab 3 op elke positie geplaatst worden. Op een kast, plank, aan de muur, plafond of op de vloer. Alles behoort werkelijk tot de mogelijkheden. De schakelaar met drie positie-instellingen beheert de basrespons van de luidspreker op basis van waar deze in de ruimte wordt geplaatst.

BeoLab 3 - Tablestand
BeoLab 3 - Plaatsingsmogelijkheden
BeoLab 3 - Vloerstand
Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 3.690,- per set

Beleef de BeoLab 3