BeoPlay S3 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22309
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22309,page-child,parent-pageid-22465,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay S3

De ultra-flexibele bluetooth luidspreker die in ieder interieur en set-up past en je optimaal laat genieten van kristalhelder en authentiek geluid. Begin met één luidspreker om sfeer te creëren – breid daarna de set-up uit voor een onovertroffen draadloze geluidsbeleving.

Omarmde geometrie

Bij het ontwerp van de BeoPlay S3 speelde geometrie een belangrijke rol. Maar het ontwerp doet ook denken aan twee vormen die elkaar omarmen. Het evenwicht van de twee zorgt voor een harmonische vorm en een fantastisch geluid. De inspiratie en vorm zijn gebaseerd op de dodecaëder, een zogenaamd platonisch lichaam dat een geometrische vorm is vernoemd naar de oude Griekse filosoof Plato en een tennisbal met twee identieke delen die samenkomen in een omarming.

Geluid, overal

U kunt twee S3’s koppelen voor een draadloze stereo-ervaring – een echte weergave van driedimensionaal geluid dat van de ene naar de andere kant, op en neer en heen en weer gaat. Wilt u uw complete huis vullen met geluid? Vier BeoPlay S3’s kunnen bedraad aangesloten worden.

Packing true power

BeoPlay S3 is voorzien van 2x 35 Class D versterkers met 240 Watts van geweldig piekvermogen. Twee luidspreker drivers: een 3/4 inch tweeter en een 4 inch woofer.  De Ambient Setting van de S3 zorgt voor een gepercipieerde stereoweergave uit één enkele speaker. Dit zorgt voor een enorm ruimtelijk geluid. Deze setting kan gebruikt worden met één, maar ook drie speakers.

BeoPlay S3 - Wit
BeoPlay S3 - Zwart
BeoPlay S3 - Zwart
Meer informatie?

Prijs

Van € 299,-

Voor € 199,-

Beleef de BeoPlay S3