Naast de BeoSound 1 is nu ook de BeoSound 2 verkrijgbaar! Alles wat u nodig hebt. Waar en wanneer u dat nodig hebt. Geluid zoals u dat wilt.

De BeoSound 2

De BeoSound 2 is een krachtig, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance en een ingetogen design van solide aluminium. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn. En dankzij de toepassing van de BeoLink Multiroom Technology kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen.

Flexibele functionaliteit

De BeoSound 2 vertegenwoordigt, net als de BeoSound 1, de flexibele luisterbeleving. Solo of gekoppeld hebben deze BeoSound-luidsprekers een perfect akoestisch antwoord op al uw geluidswensen in de ruimtes van uw keuze. Ze gaan naadloos in ieder interieur op en bieden u een flexibel all-in-one geluidssysteem dat zich eenvoudig laat verplaatsen.

Overal te plaatsen

De BeoSound 2 is overal op z’n gemak. De kegelvormige kast biedt talloze plaatsingsmogelijkheden. De daadwerkelijke voetafdruk van de luidspreker is minimaal en biedt u de mogelijkheid om hem precies daar neer te zetten waar u van muziek wilt genieten. Met zijn minimalistische aluminium design is de BeoSound 2 een sieraad in iedere ruimte.

De BeoSound 2 zelf ervaren?

Bent u net zo enthousiast over de BeoSound 2 als wij? Kom dan snel langs in één van onze showrooms om de BeoSound 2 in het echt te ervaren.

Druk op ENTER om te zoeken...