BeoVision 11 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22191
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22191,page-child,parent-pageid-22511,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

w

BeoVision 11

De prachtige BeoVision 11 is een toonbeeld van geluid, beeld en digitaal entertainment. Een televisie die speciaal werd ontworpen om u en uw gezin een onovertroffen ervaring te bieden – ongeacht of u naar een film of een sportuitzending kijkt, aan het gamen bent of naar muziek luistert. Het slanke, elegante frame van hoogglans aluminium en het royale glazen oppervlak dat naadloos in het scherm overvloeit, verraden dat het hier om een intelligente TV gaat waarvoor uitzonderlijk vakmanschap vereist is. U kunt alle aangesloten apparatuur bedienen met één en dezelfde Bang & Olufsen afstandsbediening. De BeoVision 11 is alleen in de prachtige maat 46″ verkrijgbaar.

Horen, kijken, voelen

De BeoVision 11 werd speciaal ontwikkeld om uw zintuigen uit te dagen. Het full HD, LED-based LCD-scherm biedt een superieure 3D-performance en het anti-reflecterende glas zorgt voor een weergaloze helderheid en contrast. Het beeld houdt uw blik vast en het ongelooflijke geluid van de BeoVision is een streling voor het oor.

De BeoVision is uitgerust met speciale geluidsmodi en een compleet actief drieweg-luidsprekersysteem met een indrukwekkende bas-unit. Laat u meevoeren op het ongeëvenaard volle en krachtige geluid van dit intelligente systeem met speciale drivers en de krachtige ICEpower-versterkers. Samen zorgen ze voor een fenomenale geluidsperformance die uw zintuigen op een ongekende wijze entertaint.

Een TV die beweegt

De BeoVision 11 biedt nieuwe en ongekende plaatsingsmogelijkheden, speciaal ontworpen om optimaal van uw TV te profiteren. De BeoVision 11 heeft een gemotiveerde muurbeugel die u naar rechts of links kunt draaien. Plaats de BeoVision in de optimale kijkhoek met uw BeoRemote One zonder uit uw stoel te komen.

Naast de gemotiveerde muurbeugel kunt u kiezen uit verschillende plaatsingsmogelijkheden, zoals de gemotoriseerde voet, een schildersezel-stand of een handmatige muurbeugel. De BeoVision 11 biedt gegarandeerd een plaatsingsmogelijkheid die aan de eisen van uw ruimte en de wensen van uw gezin voldoet.

Een compliment in de omgeving

De BeoVision 11 heeft hetzelfde effect op een ruimte als een kunstwerk. Het weidse glasvlak, het slanke design en de hoogglanzende lijst van gepolijst aluminium komen samen in een gracieus geheel – een TV die onder de deskundige handen van onze experts tot leven kwam.

De BeoVision 11 is dan weergaloos qua geluid, beeld en performance, het is toch het fraaie design van dit pronkstuk dat het meeste in het oog springt. De televisie werd speciaal ontworpen om naadloos in de omgeving op te gaan en om het nieuwe middelpunt van moderne huizen te zijn. Ervaar samen met uw gezin hoe een televisie de uitdaging aangaat met uw zintuigen en al uw ideeën over wat TV zou moeten zijn.

BeoVision 11 - Vloerstand
BeoVision 11 - Vloerstand
BeoVision 11 - Muurbeugel
Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 6.170,-

Beleef de BeoVision 11