22672
post-template-default,single,single-post,postid-22672,single-format-gallery,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Win een diner voor 4!

Het is de mooiste tijd van het jaar. In de donkere dagen voor Kerst omringen we ons met licht, warmte en gezelligheid. Kerstdiners met vrienden en familie, koude winteravonden met een goed glas rode wijn… Dit alles maakt december tot een magische maand.

De BeoSound 1 & 2 en de BeoVision Horizon

Chef-kok Joris Bijdendijk van het Rijks geniet van een heerlijk diner samen met zijn vrienden, waaronder Sanne Vogel, Valerio Zeno en Giovanca. En daarbij kunnen de BeoSound 1 & BeoSound 2 en BeoVision Horizon natuurlijk niet ontbreken! Alle drie de producten staan voor flexibiliteit en mobiliteit. Muziek luisteren tijdens het diner, muzieknummers streamen en creatieve content bekijken. Waar en wanneer u maar wilt.

Win een diner voor 4!

Wilt u de winterdagen net zo gezellig doorbrengen? Doe dan mee aan onze actie en maak kans op een tafel voor 4 personen bij Restaurant Rijks! In onze winkels kunt u een deelnamekaart invullen en een heerlijk recept afhalen. Speciaal voor u samengesteld door Joris Bijdendijk. Wees er snel bij want de actie loopt t/m 31 december.