22753
post-template-default,single,single-post,postid-22753,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuw: BeoPlay H7

Beweeg je vrij op je favoriete muziek. BeoPlay H7 brengt u Bang & Olufsen geluidskwaliteit maar dan zonder snoer.

Draadloos geluid

Zoals u gewend bent van B&O Play is ook de BeoPlay H7 voorzien van fantastisch uitgebalanceerd geluid en blijft deze trouw aan het ware geluid van de muziek. En dat geheel draadloos.

Gebruiksgemak

De BeoPlay H7 is voorzien van een ‘touch interface’ die al met de lichtste aanraking wordt bediend. U kunt telefoongesprekken aannemen, uw muziek veranderen of natuurlijk het volume aanpassen. De interface werkt zelfs met handschoenen.

Play all day

Altijd vrij om te bewegen, overal, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, en dat met maar één keer opladen. U heeft tot wel 20 uur snoerloos muziekgenot. Mocht u vergeten zijn de H7 uit te zetten, dan zorgt de intelligente batterij er voor dat de hoofdtelefoon automatisch uitschakelt na vijftien minuten.

Draagcomfort

Met de lamsleren oorkussens met memoryfoam is de BeoPlay H7 altijd comfortabel, of u hem nu op heeft of om uw nek laat rusten. De hele dag lang.

Bluetooth

Met de Bluetooth 4.1 technologie bent u verzekerd van constant helder geluid dat nooit een maat overslaat. En de H7 weegt maar 280 gram!

Ontdek ook de draadloze H8 (on-ear fit) en de H6 (over-ear fit) met snoer.

BewarenBewaren