22735
post-template-default,single,single-post,postid-22735,single-format-video,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Nieuw: BeoPlay E4

Maak kennis met het nieuwste BeoPlay product: de BeoPlay E4. Geavanceerde oortelefoon met Active Noise Cancellation (ANC) met een ongeëvenaard nauwkeurige pasvorm die zorgt voor weergaloos draagcomfort. De BeoPlay E4 biedt een precies geluid en heeft een gebruiksvriendelijke inline afstandsbediening.

ESSENTIAL SOUND

Next generation ANC oortelefoon met geavanceerde Active Noise Cancellation-technologie met de fenomenale Bang & Olufsen Signature Sound. Je kunt het omgevingsgeluid uitschakelen, zodat je kunt genieten van je muziek of juist van de stilte of je kunt concentreren op je muziek, podcasts en gesprekken.

ESSENTIAL TRANSPARENCY

Om de omgevingsgeluiden binnen te laten, volstaat één simpele beweging. Het is niet eens nodig om de oortelefoon af te doen.

ESSENTIAL COMFORT

De BeoPlay E4 wordt geleverd met een aantal oordopjes, waaronder een set Comply oordopjes van traagschuim, een geluidsisolerend materiaal voor optimale ruisonderdrukking en een comfortabele pasvorm. En voor wie de voorkeur geeft aan siliconen oordopjes, die zijn er ook voor de E4, in vier verschillende maten.

ESSENTIAL PLAYTIME

De oplaadbare batterij in de Active Noise Cancellation-unit biedt met de functie ANC ingeschakeld, tot wel 20 uur onafgebroken afspeeltijd. En als het onvoorstelbare feit zich voordoet dat de batterij leegraakt, betekent dat niet dat de muziek stopt – je blijft gewoon genieten van waar je op dat moment naar luistert, maar nu mét omgevingsgeluid.

GEÏNTERESSEERD?

Nu te verkrijgen in onze showrooms voor € 249,-.

BewarenBewarenBewarenBewaren