De nieuwe minimalistische en lichte hoofdtelefoon van Bang & Olufsen is onlangs geïntroduceerd: de BeoPlay H4. De hoofdtelefoon heeft een strak design, is draadloos én over-ear. Natuurlijk is het Signature Sound van Bang & Olufsen meegeleverd; de geluidskwaliteit is zoals u van ons gewend bent.

Bluetooth verbinding

De BeoPlay H4 maakt gebruik van bluetooth technologie en verbindt u draadloos met uw muziekapparatuur of telefoon. De Bang & Olufsen hoofdtelefoon kunt u overal mee naartoe nemen en beschikt over een batterij met een levensduur van maar liefst 19 uur.

Clean design

De BeoPlay H4 is ontworpen om puur geluid over te brengen. Met zijn minimalistische design en strakke lijnen past de H4 perfect bij een moderne levensstijl. Simpel, elegant, essentieel. De hoofdtelefoon is gemaakt van leer, aluminium en roestvrijstaal. Allemaal zorgvuldig uitgezocht om comfort en stijl uit te stralen. 

Bestel uw BeoPlay H4 bij Henri Tibosch

De BeoPlay H4 is verkrijgbaar in de kleur Charcoal Grey en vindt u bij Bang & Olufsen Henri Tibosch. U bent van harte welkom in één van onze winkels om de H4 in het echt te ervaren.

Druk op ENTER om te zoeken...