HTTI

Professionele audio en video, toegangscontrole, domotica, intercom, telecom, professionele satellietsystemen en centrale antenne inrichtingen worden door ons naadloos op elkaar afgestemd. Vakkundig geïnstalleerd door een team van enthousiaste mensen.

DOMOTICA

Een domotica installatie maakt een einde aan de wildgroei van schakelaars, afstandsbedieningen en andere soorten van bedieningstoestellen die standaard door de verschillende fabrikanten worden opgedrongen als ‘de beste oplossing’ voor de bediening van hun systeem. Hiermee volledig voorbijgaand dat de diversiteit van bedieningen de gebruiker doet duizelen in zijn/haar eigen woning.

De domotica installatie maakt gebruik van de sterke eigenschappen van elke installatie en vult deze aan op de zwakke punten. Bang & Olufsen Henri Tibosch verstaat als geen ander de kunst om het totale project te overzien en oplossingen te realiseren nog voordat de gebruiker hier bij zou stilstaan.

B&O PRODUCTEN LINKEN MET BEOLINK MULTIROOM

BeoLink Multiroom koppelt al uw Bang & Olufsen-producten tot één systeem. Verschillende muziekgenres in verschillende kamers afspelen of dat ene fantastische muziekstuk door het hele huis laten galmen.

HTTI • HENRI TIBOSCH TECHNISCHE INSTALLATIES

Professionele audio en video, toegangscontrole, domotica, intercom, telecom, professionele satellietsystemen en centrale antenne Inrichtingen worden door ons naadloos op elkaar afgestemd. Vakkundig geïnstalleerd door een team van enthousiaste mensen.

IN HUIS

Schakelen en dimmen van verlichting
Geluidsinstallatie
TV installatie Home cinema
Deur videofonie
Verwarming
Ventilatie
Airco
Elektrische gordijnen

RONDOM HET HUIS

Video bewaking
Zwembad/Zwembaddek
Bediening van poorten en hekken
Oprit verwarming
Zonnewering
Rolluiken

TOTAAL PROJECTEN

ONZE KLANTEN

Bedrijven
Woningen
Kerken
Scholen
Gemeentes
Sportcomplex
En meer…

ONZE MERKEN

Satelliet & CAI

DOMOTICA OPLOSSINGEN VOOR IEDEREEN

HENRI TIBOSCH TECHNISCHE INSTALLATIES

Henri Tibosch Technische Installaties (HTTI)

Hoogstraat 146
5258 BG Berlicum
Telefoon: 073-503 16 88

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Onderwerp *

Uw bericht of vraag aan ons *

captcha

Voer bovenstaande code in:

Druk op ENTER om te zoeken...