BeoPlay H9 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22148,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay H9

Vrij bewegen en volop genieten van pure muziek zonder ruis met deze luxe, draadloze overear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking. De H9 biedt je de Bang & Olufsen Signature Sound, heeft een intuïtieve touchinterface, een verwisselbare batterij en is gemaakt van luxe materialen, zoals geanodiseerd aluminium en 100% echt leer dat zorgt voor duurzaamheid en comfort.

A beautiful sound experience

De Beoplay H9 levert onder alle omstandigheden de onmiskenbare Bang & Olufsen Signature Sound. Ongeacht of je de actieve ruisonderdrukking hebt in- of uitgeschakeld, de H9 draadloos of met kabel beluistert, het precieze en krachtige geluid zal je iedere keer weer versteld doen staan.

Waarachtig stijlvol

Exclusieve, met zorg geselecteerde materialen. Zo zijn de oorschelpen van BeoPlay H9 echt leer en dat staat garant voor luxe draagcomfort. Het geanodiseerde aluminium geeft de hoofdtelefoon stabiliteit en voegt tegelijkertijd een lichte touch aan de beweegbare delen van de H9 toe.

Welhaast magisch

Met eenvoudige veegbewegingen naar boven, beneden, links, rechts en in rondjes hebt u alle functies bij de hand vanaf de oorschelp op de H9. Met één enkele aanraking van de aluminium interface neem je een telefoongesprek aan of verander je de muziek.

BeoPlay H9 - Zwart
BeoPlay H9 - Argilla Grey
BeoPlay H9 - Argilla Grey
Meer informatie?

Prijs

€ 499,-

Beleef de BeoPlay H9