BeoPlay H6 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22241
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22241,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay H6

Een authentieke, goed gebalanceerde geluidsbeleving verpakt in een weergaloos design van zorgvuldig geselecteerde luxe materialen die in de loop van de tijd enkel aan schoonheid winnen. De BeoPlay H6 is een aanpasbare, ergonomische over-ear hoofdtelefoon die voldoende comfort biedt om de hele dag te worden gedragen. Gebruik de seriekoppeling om eenvoudig muziek te delen. Met een inline afstandsbediening en microfoon.

A beautiful sound experience

De BeoPlay H6 levert onder alle omstandigheden de onmiskenbare Bang & Olufsen Signature Sound. Het precieze en krachtige geluid zal je iedere keer weer versteld doen staan.

Waarachtig stijlvol

Exclusieve, met zorg geselecteerde materialen. Zo zijn de oorschelpen van BeoPlay H6 echt leer en dat staat garant voor luxe draagcomfort. Het geanodiseerde aluminium geeft de hoofdtelefoon stabiliteit en voegt tegelijkertijd een lichte touch aan de beweegbare delen van de H6 toe.

Samen genieten

Samen van dezelfde audiobron genieten? Dit is geheel mogelijk met de BeoPlay H6 door de mogelijkheid tot seriekoppeling. Zo wordt samen genieten van muziek of video enorm gemakkelijk.

BeoPlay H6
BeoPlay H6 - Zwart
BeoPlay H6 - Naturel
Meer informatie?

Prijs

€ 299,-

Beleef de BeoPlay H6