BeoPlay H3 ANC | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22302,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay H3 ANC

De BeoPlay H3 ANC is een eersteklas in-ear hoofdtelefoon met Actieve Ruisonderdrukking voor de echte muziekliefhebber die van ieder detail in zijn/haar muziek wil genieten – ook in een lawaaiige omgeving. Ongekend draagcomfort, een optimale pasvorm en een in-line remote. De oplaadbare batterij biedt met de functie ANC ingeschakeld max. 20 uur afspeeltijd.

Perfecte pasvorm
Een perfecte pasvorm met maximale active noise cancellation, dat is wat BeoPlay H3 ANC belooft met behulp van de Comply memory foam tips. Voor iedereen die liever gebruik maakt van silicone tips, geen probleem! Met 4 verschillende groottes is er altijd een maat welke perfect past.
It’s all in the details

De lichtgewicht active noise cancellation control unit is ontworpen om direct achter uw telefoon in uw zak te zitten, zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. Dankzij de in-line remote, kunt u telefoongesprekken beantwoorden en zowel muziek als volume aanpassen.

Long lasting battery
De oplaadbare batterij van de BeoPlay H3 ANC geeft u tot 20 uur speeltijd met active noise cancellation ingeschakeld. Zelfs wanneer de batterij leeg is, stopt de muziek niet. U geniet dan nog steeds van de Bang & Olufsen Signature Sound, alleen dan met omgevingsgeluid.
BeoPlay H3 ANC
BeoPlay H3 ANC
BeoPlay H3 ANC
Meer informatie?

Prijs

€ 249,-

Beleef de BeoPlay H3 ANC