BeoPlay Form 2i | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22262,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay Form 2i

Een waar icoon en designklassieker die deel uitmaakt van de vaste collectie van het MoMA in New York. De Form 2i hoofdtelefoon bepaalt al ruim 30 jaar de norm voor muzikale élégance. Kies een van de 5 sprankelende kleuren voor een stijlvolle look voor onderweg.

Impressive and honest

Of je nu fietst door het centrum – of gaat relaxen in het park luisterend naar de laatste muziek, BeoPlay Form 2i is de perfecte partner. Form 2i levert een indrukwekkende en eerlijke geluidsperformance. De soundstage is goed gedefinieerd – een combinatie van goede bass, gefocuste midden- en precieze hoge tonen. De ambitie is simpel: muziek reproduceren zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder tweaks of extra bass.

A timeless design

BeoPlay From 2i werd ontworpen meer dan 30 jaar geleden door alom bejubelde designer Steve McGugan. De hoofdtelefoon heeft een licht en strak gevoel en vertegenwoordigen Scandinavisch minimalisme op ten top. Form 2i weegt een vedergewicht van 86 gram, wat ervoor zorgt dat de hoofdtelefoon perfect is voor lang gebruik.

Museum of Modern Art

In 1992, BeoPlay Form 2i werd permanent toegevoegd aan de collectie van de Museum of Modern Art (MoMa) in New York. Vandaag de dag, Form 2i is de langstlevende hoofdtelefoon ter wereld – en alom beschouwd als een écht design icoon. Terwijl Bang & Olufsen enorm trots is om BeoPlay Form 2i tentoon te stellen in een museum, zien wij jullie liever met de hoofdtelefoon op.

BeoPlay Form 2i - Wit Pepsi
BeoPlay Form 2i
BeoPlay Form 2i - Zwart Pepsi
Meer informatie?

Prijs

€ 129,-

Beleef de BeoPlay Form 2i