BeoPlay Earset 3i | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22284,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay Earset 3i

De EarSet 3i is de perfecte metgezel voor onderweg met de perfecte, comfortabele pasvorm en de dynamische, heldere geluidsbeleving. De inline afstandsbediening en microfoon bieden moeiteloze controle over uw apparaat via het snoer.

8 grams of great sound

Zo licht en toch zal de geluidskwaliteit u verbazen. De dynamische en volle luidsprekers geplaatst op een telescopische aluminium staaf zijn geconstrueerd volgens het open-luidspreker-principe. Dit zorgt ervoor dat sommige omgevingsgeluiden er doorheen komen. Op deze manier zult u niet compleet afgesloten zijn van de wereld terwijl u geniet van het pure geluid van de BeoPlay Earset 3i.

Ergonomics in motion

Andere in-ear oortelefoons kunnen oncomfortabel aanvoelen, of hebben het probleem van niet het oor blijven zitten terwijl u beweegt. De BeoPlay Earset 3i kan aangepast worden om zo perfect te passen bij de contouren en rondes van uw individuele oor. Dit zorgt ervoor dat de Earset 3i comfortabel en vast in het oor zit of u nu gaat hardlopen of stilzit.

One size fits all

Bij gebruikelijke oortelefoons komt veel van het geluid nooit in het oor aan. Om dit lekken van geluid tegen te gaan kan de BeoPlay Earset 3i aangepast worden aan het individuele oor. De speaker unit kan naar boven en onder of zijde naar zijde aangepast worden om zo de meest effectieve positie te vinden voor geluid.

BeoPlay Earset 3i - Wit
BeoPlay Earset 3i - Zwart
BeoPlay Earset 3i - Bediening
Meer informatie?