22138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22138,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay E6

Lichtgewicht, in-ear, draadloze oortelefoon, ontworpen voor een dynamische en actieve levensstijl. De E6 is volledig aanpasbaar en heeft een goede en ergonomische pasvorm. De oortelefoon is gemaakt om dagelijks en onderweg te dragen en biedt daarnaast een optimale geluidskwaliteit en een fraaie, hedendaagse look. Een nieuwe, makkelijk te bevestigen oplaadfeature maakt opladen tijdens gebruik mogelijk. De comfortabel te dragen E6 is gemaakt van duurzame materialen en is spat- en stofbestendig. Omdat een magneet is ingebouwd in de oordopjes, kan de oortelefoon om de nek worden gedragen als hij niet wordt gebruikt. De batterij heeft een levensduur van tot wel 5 uur, dus u heeft uw muziek altijd bij u. Ook is BeoPlay E6 verkrijgbaar in een geoptimaliseerde versie voor sporten. Met een reeks oordopjes en oorvinnen om uit te kiezen, kan de E6 Motion volledig worden aangepast voor een stevige pasvorm zonder concessies te doen aan het comfort.

Secure Comfort

Hoe beter de pasvorm, hoe beter het geluid, hoe beter de bass. Ontworpen om comfortabel in uw oor te passen, E6 is geen compromis. Ze worden geleverd met vier paar oorvinnen, vier paar oordopjes in verschillende maten en een paar hoogwaardige schuimtips – zodat u een specifieke pasvorm kunt kiezen, afhankelijk van wat u doet.

Durable Meets Lightweight
BeoPlay E6 zijn gemaakt met sterke, duurzame en toch lichtgewicht materialen om te passen bij de actieve, on-the-go-profiel. Het snoer dat de oortelefoons verbindt, is ingepakt in gevlochten textiel en geïnspireerd op de materialen die worden gebruikt bij de productie van sneakers – het is ook eenvoudig schoon te maken.
Bang & Olufsen Signature Sound

BeoPlay E6 biedt een best-in-class geluidservaring, wat u ook doet. Kies gewoon een van de vooraf ingestelde profielen, zoals trainen, woon-werkverkeer of ontspannen met de Beoplay-app. Je kunt er ook voor kiezen om de tonaliteit aan te passen met behulp van de intuïtieve ToneTouch-interface.

Meer informatie?

Prijs

€ 200,-

Beleef BeoPlay E6