HENRI TIBOSCH DEN BOSCH

Na 10 jaar komt eindelijk onze droom uit! Wij werken namelijk aan een nieuw Experience Center van Bang & Olufsen in ‘s-Hertogenbosch

Eind 2017 mogen wij u verwelkomen in ons nieuwe en innovatieve Experience Center. Een enorme oppervlakte met niets dan audiovisueel genot van de hoogste kwaliteit. Bang & Olufsen Henri Tibosch is u ook hier van dienst met onze welbekende service en persoonlijke benadering. De nieuwste collecties van Bang & Olufsen en B&O Play zullen te vinden zijn in dit hypermoderne gebouw. Tot die tijd bent u van harte welkom in onze vestigingen in Berlicum in Tilburg.

Volg hier de vorderingen van de bouw van dit prachtige experience center. Wij hopen dat u net zo benieuwd bent naar het eindresultaat als wij.

Een moderne boerderij; een knipoog naar het verleden

Het begon 10 jaar geleden met een ‘huzarenstukje’ aan grond waar Henri zijn oog op liet vallen. Na een lang verguntraject, werd in 2017 gestart met de bouw van dit prachtige pand.

Het ontwerp kreeg vorm door naar het verleden te kijken. Henri is immers boerenzoon, maar ook Bang & Olufsen is gestart in een boerderij. Nu tillen wij deze boerderij naar de 21ste eeuw en bouwen een hypermoderne boerderij, waar producten bekijken een experience an sich wordt.

Den Bosch

Reitscheweg 65
5232 BX ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073-503 16 88
info@henritibosch.nl

OPENING EIND 2017

Kunt u nog niet wachten tot eind 2017? Bezoek onze showrooms in BERLICUM & TILBURG!

Druk op ENTER om te zoeken...