BeoSound Moment | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21838
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21838,page-child,parent-pageid-22502,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoSound Moment

De BeoSound Moment is een intelligent, draadloos muzieksysteem dat uw muziekcollectie en streamingdiensten in één dubbelzijdige interface integreert. Raak het aanrakingsgevoelige houtpaneel kort aan om u te omringen met de muziek waar u op dat moment naar wilt luisteren. Via het aluminium oppervlak kunt u door uw muziekcollectie, inclusief afspeellijsten, radiozenders of artiesten, bladeren – of kies een bepaalde sfeer op het MoodWheel en laat de BeoSound Moment het bijbehorende muziekgenre afspelen.

Patternplay

PatternPlay houdt op basis van de dag van de week en het tijdstip bij waar uw voorkeur op dat moment naar uitgaat. Raak de houten touch-interface aan en de BeoSound Moment laat de muziek horen waar u op dat moment waarschijnlijk naar wilt luisteren.

Moodwheel

Muziek indelen op stemming en sfeer, één aanraking van het MoodWheel volstaat om de gewenste muziek te starten. Voor meer up-tempo muziek en songs tikt u op de warmere kleuren op het MoodWheel, de koelere kleuren creëren een ontspannen sfeer met rustiger muziekgenres.

Al uw muziek op één plek

Blader door uw afspeellijsten van uw eigen muziek, luister naar uw favoriete radiostations, bekijk de talloze artiesten en verken de samengestelde afspeellijsten van Deezer. Met de Multiroom technologie in de BeoSound Moment kan al deze muziek verder verspreid worden door uw huis.

BeoSound Moment
BeoSound Moment
BeoSound Moment
Meer informatie?

Prijs

€ 2.345,-

Beleef de BeoSound Moment