BeoSound Essence | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21823
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21823,page-child,parent-pageid-22502,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BeoSound Essence

De BeoSound Essence is een one-touch muzieksysteem dat u aan de muur bevestigt of daar neerzet waar het u het beste uitkomt. Het design is bijzonder minimalistisch en maakt het bedienen van uw muziek tot kinderspel omdat u directe toegang heeft tot de vele muziekdiensten en de duizenden internet-radiostations wereldwijd. De luxe van eenvoud.

Pure eenvoud

De BeoSound Essence biedt u met slechts vier knoppen een ongekende eenvoud en laat u genieten van een weergaloze luisterbeleving. U hebt graag alles onder controle? Wij hebben de app voor u. Met de gloednieuwe Bang & Olufsen App hebt u volledige controle over uw muziek. Zoals waarnaar u wilt luisteren en waar u wilt luisteren. Eenvoudig, intuïtief en uniek.

Multiroom

De BeoSound Essence kan eenvoudig in de Multiroom-beleving worden geïntegreerd. Verschillende muziekgenres in verschillende kamers afspelen of dat ene fantastische muziekstuk door het hele huis laten klinken. En één aanraking van uw Beosound Essence volstaat om de muziekstroom te bedienen.

Klaar voor de toekomst

Ontdek muziek streamen vanaf uw smartphone, computer of tablet, via AirPlay, Bluetooth en/of DLNA. Of gebruik de BeoSound Essence voor directe toegang tot Spotify Connect, Deezer, QPlay of Internetradio via TuneIn. De BeoSound Essence tilt het beluisteren van muziek naar de moderne tijd.

BeoSound Essence
BeoSound Essence
BeoSound Essence
Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 675,-

Beleef de BeoSound Essence