BeoSound 2 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21756,page-child,parent-pageid-22480,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BeoSound 2

De BeoSound 2 is een flexibel, draadloos luidsprekersysteem met geïntegreerde toegang tot de meeste muziekstreamingdiensten. Uitgerust met de nieuwe 360º geluidstechnologie die iedere ruimte met een kristalhelder en krachtig geluid vult – ongeacht de positie van de luidspreker. Gebruiksvriendelijk, klaar voor gebruik in een multiroomopstelling en compatibel met alle streamingstandards.

BeoLink Multiroom

Creëer rondom de BeoSound 2 met onze andere BeoLink Multiroom-producten een complete draadloze multiroom-installatie. De geïntegreerde BeoLink Multiroomtechnologie is klaar voor gebruik.

360º geluid

De BeoSound 2 staat garant voor sonische geluidsprestaties. Door de toepassing van onze Acoustic Lens Technology in de kegelvormige luidspreker wordt een 360º geluidsbeeld gecreëerd dat de ruimte vanaf ieder willekeurige positie met een helder en krachtig geluid vult.

Bediening

Tikken, draaien en vegen. Gebruik het aanrakingsgevoelige wiel om uw favoriete muziek te starten, een nummer over te slaan, van zender te veranderen, het volume aan te passen etc. De BeoSound 2 is ook geschikt voor gebruik met de Bang & Olufsen app.

BeoSound 2 - Cool Modern Collection
BeoSound 2
BeoSound 2
Meer informatie?

Prijs

€ 1.795,-

Beleef de BeoSound 2