BeoPlay A9 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21806
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21806,page-child,parent-pageid-22480,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BeoPlay A9

De BeoPlay A9 is een krachtig muziekstreaming-systeem dat schoonheid en passie toevoegt aan de digitale muziekbeleving. De A9 functioneert met alle digitale apparatuur en de alom bejubelde Bang & Olufsen Signature Sound zorgt voor een authentieke, precieze en intense geluidsbeleving.

Like a piece of furniture
De A9 werd ontworpen alsof het ging om een kostbaar meubelstuk – met zorgvuldig gekozen materialen en veel oog voor detail. De tijd dat u die enorme zwarte stereo uit het zicht wilde hebben, is voorgoed voorbij. Het maakt niet uit waar u de A9 plaats, hij is en blijft prachtig. De BeoPlay A9 wordt nu al geroemd als een design classic, maar biedt dankzij de verschillende opties en accessoires ruimte voor een eigen interpretatie.
Muziek in elke ruimte
U kunt verschillende muziek afspelen in verschillende ruimtes – of laat één muzieknummer door het héél het huis klinken op alle verschillende luidsprekers. BeoPlay A9 is opzichzelfstaand de meest krachtige B&O Play luidspreker welke met behulp van Chromecast en BeoLink Multiroom het geluid door uw huis verder kan verspreiden. Ook kan er verbonden worden via Bluetooth, AirPlay of DLNA.
Magische Touch

Bang & Olufsen heeft de volumeregeling van de A9 van een magische touch voorzien. Ga niet op zoek naar een volumeknop, maar beweeg uw hand in een zijwaartse beweging over de bovenkant en het volume neemt toe. Het lijkt wel magie. Ook aan- en uitzetten gaat op deze magische manier.

BeoPlay A9
BeoPlay A9
BeoPlay A9 - Oxidized Brass
Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 2.199,-

Beleef de BeoPlay A9