Nieuw: de Bang & Olufsen-collectie in messing kleur (Brass). Met de Cool Modern Collection voegen we een verrassend nieuwe stijldimensie aan het Bang & Olufsen-assortiment toe. De messing kleur zorgt voor een warm accent in het interieur en voegt een levendige en kleurrijke touch aan uw dagelijkse routine toe.

Nieuwe kleuren

Naast Brass introduceren we twee nieuwe textielkleuren: ‘Parisian Night’ (diep donkerblauw) en ‘ Purple Heart’ (paars). Beide kleuren passen perfect bij de warme messing kleur. Het gaat hierbij niet om een Limited Editions, maar om een permanente kleur in ons product assortiment.

Moderne levensstijl

Voor de verrassende look van deze collectie in messing kleur hebben we ons laten inspireren door art-deco design uit het verleden en de levensstijl van nu. Het resultaat: een permanente collectie technologie, productontwerp en decoratieve kunst met een modern, luxueus uiterlijk. Gebaseerd op geometrische vormen, metalen structuren, goed vakmanschap, rijke kleuren en materialen.

De collectie

De volgende producten zijn verkrijgbaar in messing kleurige uitvoering en vanaf vandaag te bewonderen in onze showrooms.

  • BeoSound 1, 2 & 35
  • De BeoLab 5, 17, 18, 90
  • BeoVision 14-40 / 14-55
  • BeoVision Avant – 55 NG – 75 NG – 86 NG
  • BeoRemote One BT

 

Druk op ENTER om te zoeken...