BeoPlay A2 Active | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21897
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21897,page-child,parent-pageid-22465,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay A2 Active

BeoPlay A2 Active is een krachtige, draagbare, stof- en waterbestendige Bluetooth speaker met True360 sound, smart charging USB-C kabel, twee canvas straps en gaat tot wel 24 uur mee. Uiteraard wordt de BeoPlay A2 Active gekenmerkt door de Bang & Olufsen Signature Sound welke designed is om uw muziek weer te geven zoals de artiest het bedoeld heeft – authentiek.

Multiple DJS. Multiple speakers.

Om de beurt kunt u DJ zijn. Er kunnen immers tot acht personen tegelijkertijd verbonden zijn, zodat iedereen kan genieten van de muziek en de muziek kan delen. Als één speaker niet voldoende is om het feestje te starten dan kan er gemakkelijk een tweede BeoPlay A2 Active gekoppeld worden in stereo. Dit alles via de BeoPlay App.

Up to 24 hours

Eindeloos luisterplezier. Tot 24 uur afspeeltijd op normaal volumeniveau. Wanneer dan de tijd daar is om de BeoPlay A2 Active op te laden, past het smart charging systeem automatisch de oplaadsnelheid aan om zo de capaciteit van de USB oplader optimaal te gebruiken. In minder dan 3 uur is de BeoPlay A2 Active opgeladen om zo snel mogelijk weer klaar te zijn voor het volgende avontuur.

True360 sound

De Bang & Olufsen Signature Sound komt uiteraard volledig tot zijn recht in de BeoPlay A2 Active. Dit met True360 sound, wat inhoudt dat het geluid in 360º verspreid wordt. Hierdoor kan iedereen genieten van het geluid dat de BeoPlay A2 Active reproduceert ongeacht waar deze geplaatst worden. De bluetooth luidspreker bevat een geluid dat beter is dan men zou verwachten gezien het gewicht en formaat.

BeoPlay A2 Active - Zilver
BeoPlay A2 Active - Zwart
BeoPlay A2 Active - Zilver
Meer informatie?