BeoPlay A1 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21879
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21879,page-child,parent-pageid-22465,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay A1

De Beoplay A1 is een stof- en spatbestendige, ultra-draagbare Bluetooth-luidspreker met geïntegreerde microfoon. Genieten van topgeluid met diepe bastonen dankzij de fenomenale 360° verspreiding van het geluid. De Beoplay A1 laat zich overal gemakkelijk mee naar toe nemen en blijft dankzij de 24-uurs batterijcapaciteit de hele dag in touw.

Bring it everywhere

BeoPlay A1 past perfect in de palm van uw hand, weegt maar 600 gram en vanwege de vorm is de BeoPlay A1 gemakkelijk op te bergen in een tas. Deze bluetooth speaker kan gemakkelijk meegenomen worden op reis waarbij u ook van de Bang & Olufsen Signature Sound kunt blijven genieten.

Up to 24 hours

Eindeloos luisterplezier. Tot 24 uur afspeeltijd op normaal volumeniveau, BeoPlay A1 zal nog lang spelen nadat de meeste concurrenten uit zijn gegaan. Wanneer dan de tijd daar is om de BeoPlay A1 op te laden, past het smart charging systeem automatisch de oplaadsnelheid aan om zo de capaciteit van de USB oplader optimaal te gebruiken – en om zo snel mogelijk weer klaar te zijn voor het volgende avontuur.

More sound. More bass.

De Bang & Olufsen Signature Sound komt uiteraard volledig tot zijn recht in de BeoPlay A1. Dit met True360 sound, wat inhoudt dat het geluid in 360º verspreid wordt. De bluetooth luidspreker bevat een geluid dat beter is dan men zou verwachten gezien het gewicht en formaat. Met een piekvermogen van 2 x 140 Watts hoeft u niet vlakbij te speaker te zitten om van uw muziek te genieten.

BeoPlay A1 - Black
BeoPlay A1 - Moss Green
BeoPlay A1 - Zilver
Meer informatie?

Prijs

€ 249,-

Beleef de BeoPlay A1